Fotovoltaice

Afiseaza: 1-24 din 117 produse

 Filtre
Sisteme Fotovoltaice
Ce sunt sistemele fotovoltaice?
Sistememele fotovoltaice sunt formate din panourile solare instalate pentru a obtine energia gratuita de la Soare plus celelalte elemente (invertere, controlere, acumulatori, accesorii). Acestea preiau energia solara si o transforma in energie electrica.
Ce avantaje au sistemele fotovoltaice?
Panourile fotovoltaice, impreuna cu accesoriile, te ajuta sa reduci semnificativ consumul de energie electrica si sa scazi valoarea facturii de curent. In plus, daca optezi pentru montarea de panouri fotovoltaice, reduci amprenta de carbon; fiind o sursa de energie regenerabila, poti contribui la reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera. De asemenea, sistemele fotovoltaice inseamna independenta energetica, astfel ca nu vei mai depinde de reteaua generala si vei avea curent electric oricand doresti.
Ce este si cum functioneaza un panou fotovoltaic?
Sistemele fotovoltaice sunt formate din panouri solare care sunt instalate pentru a prelua energia solara si pentru a o transforma in energie electrica. Pentru a fi functional, un panou fotovoltaic are nevoie de inverter, controler, acumulatori si accesorii, iar sistemul complet iti ofera energie electrica, fara a depinde de o retea traditionala de curent.
Panourile solare se monteaza in general pe sol sau pe acoperisul locuintei.  Ele se fixeaza pe un suport, dar exista si varianta aplicarii pe un dispozitiv automatizat care va urmari traiectoria soarelui pe cer. Astfel va creste exponential randamentul sistemului.

Suport clienti Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

0786441349 vanzari@gavros.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!