Bticino Living NOW

Afiseaza: 1-24 din 84 produse

 Filtre
Bticino Living Now este o gamă emblematică, care combină liniaritatea unui design unic cu simplitatea tehnologiei inteligente. Toate acestea, fără modificarea procedurilor uzuale de cablare, deoarece Living Now este întotdeauna instalată în modul tradiţional, garantând o instalare perfectă.   
DESIGN
Cercetarea şi inovaţia stau la baza gamei Living Now, în care fiecare componentă a fost dezvoltată cu soluţii tehnice unice pentru a garanta fiabilitatea şi securitatea. Toate soluţii tehnice principalele sunt brevetate, garantând un produs de calitate superioară.
Bticino Living Now a fost conceput pentru a se potrivi în orice casă. Noua gamă poate fi utilizată în sistemele tradiţionale, garantând toate funcţiile de control, dar oferind în plus aspectul său pur şi esenţial. În sistemele inteligente conectate, îşi poate exprima pe deplin potenţialul inovator.
Pentru a crea un sistem inteligent cu Living Now, trebuie doar să instalezi dispozitive inteligente, concepute să comunice între ele prin unde radio şi se conectează la Controler, inima sistemului care face posibilă conexiunea cu Wi-Fi, în sistemul tradiţional.
Rame: finisaje decorative
Gama de rame pentru întrerupătoare Living Now include 16 finisaje, selectate special pentru utilizarea cu plăcile dispozitivelor și sunt realizate din materiale diferite: tehnopolimeri, metal și lemn.
ELECTRIC GAVROS


Rame: Finisaje principale
Dispozitivele prezintă o parte estetică, disponibilă în trei culori diferite, alb, nisip și negru, pentru a se potrivi cu diferite stiluri de viață. Suprafața este satinată, mai plăcută la atingere.
Proiectate pentru a se integra cu orice stil de design interior
gavros.ro


 Comenzi Full Touch
Comenzile „full-touch” patentate revoluționează complet ergonomia tastelor. Pot fi acționate cu precizie atingând oricare dintre părțile sale, în centru, în partea de sus sau în partea de jos. Odată ce tasta a fost apăsată, aceasta revine în poziția inițială, păstrându-și întotdeauna alinierea perfectă.

 
Descopera noua gama Living Now pe www.gavros.ro


 

Suport clienti Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

0786441349 vanzari@gavros.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!