Videointerfoane Si Interfoane

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre
Alege interfoane si videointerfoane profesionale Electra, pentru exterior sau interior.

De ce Gavros.ro recomandă montarea unor sisteme de interfoane video audio acasă?

  Interfoane video audio sunt un plus excelent pentru fiecare casă. Majoritatea dintre noi sunt familiarizați cu sistemele de interfon tradiționale și este posibil să le fi văzut instalate în unele case în trecut. Dar, majoritatea oamenilor nu au mai văzut videointerfoane sau nu știu că există. Videointerfoane sunt o nouă tendință populară în case, deoarece combină confortul unui sistem de interfon cu tehnologia video pentru o comunicare îmbunătățită și liniște sufletească.
Unul dintre cele mai semnificative și probabil cele mai evidente beneficii este că puteți vedea cu ușurință cine este la ușa din față și chiar vorbi cu ei fără a fi nevoie să deschideți ușa din față sau chiar să fiți acasă! În plus, poți să gătești în bucătărie și să vorbești cu copiii tăi într-o altă cameră, cum ar fi camera de joacă sau la etaj, fără a fi nevoie să te îndepărtezi de sobă.

  Folosind interfoane video audio, puteți vorbi cu persoanele aflate în orice cameră în care ați instalat interfonul video de pe un alt dispozitiv de interfon sau de pe telefonul sau dispozitivul dvs. inteligent, indiferent dacă sunteți acasă, la serviciu sau chiar în afara țării! Integrați-vă sistemul de videointerfoane în sistemul audio / video al casei dvs. pentru cea mai ușoară și mai convenabilă experiență posibilă.
Apelați la sfaturile specialiștilor de la Gavros pentru a face față unui astfel de proiect complicat este o companie profesionistă de instalare audio / video care nu numai că vă poate instala videointerfoane, ci le poate integra și în programul dvs. de automatizare a casei. Asigurați-vă viața mai convenabilă și mai sigură cu un sistem de interfoane video audio acasă. Îmbunătățiți modul în care comunicați cu familia acasă, adăugând în același timp un modul de securitate casei dvs., cu un sistem de interfoane video audio.

Casa dvs. are nevoie de interfoane video audio pentru un plus de securitate

  Interfoane video audio elimină necesitatea de a chema la masă membrii familiei. Pentru că, prin simpla apăsare a unui buton, veți avea o comunicare instantanee în fiecare cameră, fiecare va sosi imediat la cina în familie. Dacă între timp cineva este la poartă sau la ușa casei, prin sistemul integrat de interfonie de la interfoane video audio, veți avea posibilitatea de a vedea și vorbi cu vizitatorii de la ușa din față.
Ce mai multe sisteme de interfoane video audio pentru casă sunt comercializate ca un kit complet care include o bază master, mai multe stații pentru camerele din casă, cabluri de conectivitate sau de alimentare și noțiunile de instalare. Baza pentru exterior este importantă, în special partea de videointerfoane pentru a vedea persoana care se află la poartă, sau doar interfoane pentru a și vorbi cu vizitatorii, pentru a vă anunța când au sosit.

  Dacă nu doriți videointerfoane puteți opta numai pentru partea de interfoane, adică numai partea de voce. Dacă aveți deja acasă un sistem de interfon cu fir existent pe care doriți să îl înlocuiți, dar sunteți îngrijorat de costul noilor instalații, avem câteva vești bune!
Există o varietate de interfoane și videointerfoane de înlocuit pentru întreaga casă, care pot fi adaptate în instalații existente fără a fi necesară recablarea costisitoare. Acest lucru înseamnă că veți putea folosi același cablaj și, eventual, specificații ale carcasei și veți economisi timp și bani care ar fi cheltuiți de obicei pe instalații noi.
De asemenea, unele sisteme de interfoane video audio folosesc conexiunea wi-fi, ce le face utile în cazul unui control de la distanță. Interfoane video audio au reinventat modul în care proprietarii de case răspund la ușă. Veți putea chiar să comunicați cu vizitatorii de la distanță, utilizând telefonul smartphone.

Cu unitățile de videointerfoane de calitate HD, putea vedea vizitatorii

  Videointerfoane sunt utile nu doar pentru familiile care locuiesc la curte, dar și pentru cele sunt în apartamente rezidențiale. În plus, cu videointerfoane de generație nouă, veți putea înregistra și stoca toate filmările.
Videointerfoane sunt descurajante pentru infractori, de exemplu. Chiar ei mărturisesc că o casă care are sisteme de supraveghere, o casă cu videointerfoane sau interfoane video audio sunt factori descurajanți. La urma urmei, majoritatea infractorilor nu vor să-și expună fețele la videointerfoane. Sistemele de interfoane, în special cele cu capacități video, pot servi, de asemenea, aceluiași scop. Prezența lor ar putea determina infractorii să se gândească imediat la riscul expunerii.
Ca atare, vizualizarea acestor sisteme în afara unei clădiri poate ajuta la descurajarea intrării ilegale. Astfel, sistemele de interfoane video audio nu sunt o alternativă completă la camerele CCTV. Cu toate acestea, aceste două se completează reciproc pentru a contribui la securitatea unei case.

  La locurile de muncă, sistemele de interfoane îmbunătățesc, de asemenea, controlul accesului la anumite zone. De exemplu, puteți instala un interfoane în camere care poate conține o mulțime de documente sensibile. Acest lucru reduce, de asemenea, nevoia de a emite mai multe carduri cheie angajaților.
Dacă un angajat trebuie să intre în camera respectivă, trebuie mai întâi să vorbească prin interfon. Cei autorizați să se afle în cameră pot întreba care este scopul lor și pot permite sau refuza accesul. Se poate instala chiar unități de videointerfoane pentru un control permanent. Sistemele audio de interfon trimit și transmit doar voce.
În schimb, interfoane video audio vin atât cu difuzor, cât și cu o cameră video. Prin urmare, sistemele de interfoane video audio de la Gavros sunt un mare plus pentru securitatea casei sau a afacerii dvs. Poate ajuta la prevenirea infracțiunilor și a pierderilor asociate cu astfel de evenimente.

 
 

Suport clienti Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

0786441349 vanzari@gavros.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!