Trasee Cabluri / Accesorii

Afiseaza: 1-24 din 91 produse

 Filtre
Trasee Cabluri
Sistemele de trasee metalice pentru cabluri sunt acele sisteme care ajuta la conducerea si sistematizarea cablurilor in hale industriale , parcari, rafinarii, stadioane etc.

Cu ajutorul lor cablurile de curent si de date sunt ghidate spre consumatori care pot fi instalatii de iluminat, motoare, masini electrice, prize etc.

Sistemele de trasee metalice sunt compuse din:

    Jgheaburile metalice
    Piesele de forma
    Elementele de sustinere

Cate tipuri de trasee metalice exista?

Jgheaburile metalice sunt traseele propriu zise care se clasifica dupa mai multe criterii:

Din punctul de vedere al locatiei careia ii sunt destinate:

    Jgheaburi metalice de interior - se folosesc in interiorul halelor, cladirilor si a altor incinte care nu prezinta conditii speciale de umiditate sau mediu agresiv (concentratii de acizi sau alte substante corozive)
    Jgheaburi metalice de exterior - se folosesc in exteriorul cladirilor, in tuneluri si in cladiri cu umiditate sau mediu agresiv.
    Jgeaburi din inox              - se folosesc in conditii speciale in industria alimentara (abatoare) farmaceutica (fabrici sau depozite de medicamente) sau in industria navala unde aerul si apa sarate reprezinta un mediu extreme de coroziv.

450

Copexul este un tub gofrat, flexibil si ignifug care se foloseste la instalatiile electrice. Are rol de protectie pentru conductoarele electrice care sunt trase prin el. Fata de teava PVC, copexul are avantajul ca este mai ieftin si se lucreaza mai usor cu el. In gama noastra gasiti  copex cu fir de tragere, copex metalic si copex metalic cu invelis PVC.Tub PVC Asigura protectia cablurilor si conductorilor electrici in instalatiile electrice de joasa tensiune.
Canal cablu pentru mascarea si protejarea conductoarelor electrice. Te ajutam sa alegi produsul potrivit. Preturi avantajoase.


Conectica


 

Suport clienti Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

0786441349 vanzari@gavros.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!