Doze Electrice

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre
Doze electrice
Instalatia electrica imbogateste utilitatea unui spatiu. Vrei sa pui la punct reteau electrica a locuintei sau biroului? Vei avea nevoie de doze electrice, care asigura continuitatea cablurilor din spatiul in care sunt montate.Ce este doza de aparat si ce importanță are pentru siguranța noastră?
Doza de aparat este o parte componentă a instalației electrice și nu este altceva decât un "înveliș protector" între zidărie și prizele sau întrerupătoarele din casă.
Realizată din plastic termorezistent, doza poate avea diferite forme și dimensiuni: pentru o singură priză sau întrerupător sau pentru mai multe, caz în care poate combina echipamente pentru energie electrică cât și pentru telefon, televiziune în cablu, Internet, montate în interiorul aceluiași aparataj (denumit tradițional aparataj cu "standard italian").
Este important ca dozele să fie instalate în toate locurile din casă în care dorim montarea prizelor și a întrerupătoarelor luând în considerare pe cât posibil și amplasarea viitoarelor piese de mobilier astfel încât să se asigure un acces facil. Dozele de aparat sunt obligatorii pentru echipamentele de tip „îngropat” deoarece, în cazul problemelor apărute la prize sau întrerupătoare, acestea se schimbă mai ușor, iar în cazul supraîncălzirii dozele contribuie la împiedicarea izbucnirii unui incendiu!
Montarea acestora se face conform unui plan, din faza de construcție, deoarece montarea ulterioară finisării finale a pereților va duce la spargerea ulterioară a pereților. Bineînțeles, acestea trebuie montate doar de către un electrician autorizat!

Cauti doze electrice?! Alege din produsele gavros.ro de care ai nevoie.Doza legatura ST Gewiss, Doza Aparat Gewiss Rigips, Doza legatura ST Kopos, Doza Aparat Kopos Rigips, Doza Aparat Courbi Montaj Rigips, Doza Aparat Tip Fagure ST, Doza Derivatie Aplicata...

Suport clienti Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

0786441349 vanzari@gavros.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!