Gama Matix Bticino

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre
Importanța alegerii de prize și intrerupatoare calitative o dată cu proiectarea casei
Prizele șiintrerupatoaresunt puținele lucruri la care ne gândim atunci când ne construim casa sau dorim să aducem îmbunătățiri. Atunci când vă planificați și renovați casa, există mai multe puncte de atenție pentru a vă asigura, de la mobilier la dispozitive electronice și configurările acestora. Aici intervine rolul electricianului în montajul de prize și intrerupatoare electrice. Aceste caracteristici acționează efectiv ca o legătură între utilizator și aparatul conectat la acesta, deoarece aceste prize se pot opri și porni, ele conectând un circuit electric. Schimbarea de prize și intrerupatoare electrice din plastic alb simplu poate fi o modalitate excelentă de a termina o cameră sau de a oferi un spațiu. Trucul este să vă asigurați că orice faceți cu finisajul oricărei prize și intrerupatoare se potrivește cu restul camerei, la urma urmei, acestea vor deveni acum o caracteristică de design pentru camera dvs.
  Schimbarea de prize simple și de intrerupatoare electrice dintr-o cameră poate transforma spațiul, adăugând un finisaj mai elegant unei camere. Sau poate fi o parte a unei redecorări complete, schimbarea plăcilor de comutare poate fi un mod ieftin de a vă oferi spațiu pentru o nouă viață. Fie că este vorba de mânerele ușilor sau de corpurile de iluminat, de sistemele de închidele, de mânerele ferestrelor, ar trebui să vă gândiți la modul în care noile prize și intrerupatoare se vor potrivi cu alte elemente din cameră. Finisajele tipice disponibile sunt nichel, alamă, crom, oțel inoxidabil și prize negre, deși cuprul și aurul roz au devenit mult mai populare în ultimii ani.
Pentru utilizarea energiei electrice este nevoie de prize și intrerupătoare
  Prize și intrerupatoare sunt utilizate pentru a folosi eficient energia electrică. Viața oamenilor s-a schimbat o dată cu folosirea energiei electrice. Apariția și folosirea energiei electrice a dat posibilitatea de apariție a diferitelor tehnologii în viețile noastre, care astăzi ni se par a fi indispensabile. Electricitatea ne-a schimbat viețile, fără ea în acest moment traiul într-o casă ar fi imposibilă. Folosim energia pentru a ne spăla, a ne încălzi, a pregăti mâncare, a spăla hainele etc. De asemenea, energia electrică este utilizată pentru alimentarea sistemelor de curent alternativ și a altor aparate precum televizoare, frigidere, cuptoare, mașini de spălat vase, calculatoare etc. Este necesar să avem instalate prize în fiecare casă și intrerupatoare pentru a folosi energia electrică în fiecare casă. Imaginați-vă că aveți energie electrică, dar nu aveți intrerupatoare? Cum ați alimenta casa și alte aparate.
  Cu prize electrice și intrerupatoare de calitate putem avea parte de o viață normală. Cu prize de calitate, cum ar fi de exemplu priza Gewiss, puteți pune în funcție orice calculator sau aparat de aer condiționat pentru a avea răcoare vara în casă. De asemenea, cu intrerupatoare electrice se pot aprinde luminile, lămpile de veghe etc. Intrerupatoare și prizele sunt indispensabile în orice sistem electric. Deoarece sunt părți esențiale ale unui sistem de cablare la domiciliu sau la birou, aceste prize și intrerupatoare sunt predispuse la deteriorare. Un întrerupător sau o priză defectă poate fi rezultatul unei suprasolicitări sau defecte electrice, supratensiuni electrice. Acum, când aveți o priză sau un comutator defect, vă confruntați cu o problemă semnificativă, deoarece nu vă mai puteți bucura de energie electrică. Când se întâmplă acest lucru, cel mai bun lucru este să apelați un electrician și să vă înlocuiți întrerupătorul sau priza defectă.
  Priza Gewiss este unul din produsele de top, de calitate superioară. Există momente în care simți că casa sau biroul tău devin depășite. În astfel de cazuri, ați putea lua în considerare un proiect de renovare. În timpul unui proiect de renovare, sistemul dvs. electric va fi afectat, deoarece ar putea avea loc unele demolări. Acum, acesta este momentul potrivit pentru a vă înlocui întrerupătoarele și prizele care par murdare și învechite. Priza Gewiss va fi recomandată de mulți electricieni datorită longevității și circuitelor de siguranță. Puteți înlocui comutatoarele cu întrerupătoarele și prizele moderne acoperite cu metal. De asemenea, dacă înlocuiți prize și intrerupatoare, puteți alege să instalați întrerupătoarele rezistente la apă și praf, în funcție de locul în care se potrivește comutatorul. Indiferent de motivele pentru care ați putea dori să înlocuiți întrerupătorul electric, trebuie să vă asigurați că cumpărați întrerupătoare și prize de calitate.
  Cum vă asigurați că instalați intrerupatoare și prize calitative?
Tot ce aveți nevoie este să căutați furnizori de comutatoare electrice de renume. Priza Gewiss este una din opțiuni. Doar cumpărând de la furnizori de încredere puteți fi siguri că obțineți prize și intrerupatoare de calitate. În acest fel, veți avea încredere că întrerupătoarele instalate de electrician vă vor servi mulți ani de acum încolo. Dacă vă hotărâți să montați o priza Gewiss, vă puteți gândi să discutați cu electricianul dvs., cu prietenii dvs. care au avut un proiect de cablare în ultima perioadă și, de asemenea, să utilizați comanda online de la Electric Gavros. Unul dintre celelalte aspecte importante pentru cumpărătorii interesați de achiziția de priza Gewiss este să se uite la tipul de material din care este realizată. În plus, mărcile electrice moderne sunt specializate în fabricarea de intrerupatoare și prize rezistente la foc și la variații de tensiune. 

Suport clienti Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

0786441349 vanzari@gavros.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!