Cabluri Internet - TV

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre


Conductoare si cabluri electrice

Conductorul electric este un corp metalic, care constituie o cale unica de curent, formata din unul sau mai multe fire.
Conducta electrica este o notiune complexa, cu care este definita o cale de curent formata din conductoare (unul sau mai multe), izolate, cu sa fara invelisuri sau mantale.
Cablul electric este un ansamblu format din unul sau mai multe conductoare izolateinfuniate dupa un anumit sistem, avand mantale individuale sau comune, cu eventuale invelisuri de protectie armaturi sau ecrane.


Cablurile sunt clasificate in trei categorii principale: de joasa tensiune, medie si pentru tensiuni inalte. De asemenea, cablurile electrice mai sunt clasificate si in functie de curentul maxim pe care il pot transporta: curent slab, mediu si puternic. Pe langa cablurile electrice simple mai exista si acelea cu o constructie speciala, prevazute cu izolatii si armaturi specifice diferitelor aplicatii (rezistente la indoire, tragere, cu invelis de protectie la temperaturi mari, invelis in straturi).
CONDUCTOR MYF


Este un conductor electric de cupru recopt, multifilar. Se utilizeaza pentru instalatiile electrice protejate din aparate electrice sau sisteme de iluminat.

M-multifilar

Y – PVC / fire plate fine

Sunt cunoscute urmatoarele tipuri de conductor MYF: Conductor MYF 1,5, Conductor MYF 2,5, Conductor MYF 6
Conductor FY 16
CONDUCTOR FY

– este un conductor rigid izolat, de uz general, care se foloseste cu precadere in instalatii electrice fixe montate in tencuiala in tuburi de protectie, la circuitele de semnalizare si control.

F – miez de cablu aplicat cu petrol / invelis de metal / cablu de otel plat / F cablu cu mai multe cuarte in stea pentru calea ferata

Y – PVC / fire plate fine

Sunt cunoscute urmatoarele tipuri de conductor FY: Conductor FY 1.5, Conductor FY 10, Conductor FY 4, Conductor FY 6, Conductor FY 2.5, Conductor FY 25, Conductor FY 35, Cablu FY 50, Cablu FY 70.CABLU CYABY

face parte din categoria cablurilor electrice de energie armate, care contine un conductor din aluminiu unifilar din clasa de flexibilitate 1 sau multifilar din clasa de flexibilitate 2, in conformitate cu SR EN 60228. Izolatia este din PVC tip DIV 10 iar mantaua exterioara din PVC tip DMV 17 in variantele de culori negru sau gri, este responsabila de proprietatile ignifuge ale cablului.

A – cablu de exterior / design national aprobat / tip national

C – ecran din fire de cupru impletite / ecran din fire de cupru filate

Y – PVC

b  – armatura

Acest tip de cablu este folosit in general la bransamentele electrice, cand traseul este subteran.
Cablu CYYF 3x1,5 Anti-foc 100m

CABLU CYYF


– usor de recunoscut dupa mantaua gri, prezinta proprietati ignifuge foarte bune. Ca descriere fizica, cablurile CYYF au in componenta un conductor de cupru unifilar cu clasa de flexibilitate 1 (<10 mm2) sau multifilar cu clasa de flexibilitate 2 (>10mm2), cu izolatie de PVC tip I88 (IF), manta de umplutura SDR si manta PVC tip I88 (IF). Vin in variante in care incorporeaza de la 1 la peste 5 conductoare, ce respecta un cod al culorilor: 1 conductor ( galben-verde sau albastru), 2 conductoare (negru, galben-verde), 3 conductoare ( galben-verde, albastru, maro), 4 conductoare ( albastru, maro, negru, gri/ galben-verde, march, negru, gri), 5 conductoare (galben-verde, albastru, maro, negru, gri/ albastru, maro, negru, gri, negru).

C – ecran din fire de cupru impletite / ecran din fire de cupru filate

Y – fire plate fine / PVC
Cablu litat 3x2.5mm MYYM - 100mCABLU MYYM– este un cablu electric flexibil cu conductor de cupru flexibil clasa 5, conform SR EN 60228, manta si izolatie din PVC.

Este folosit pentru instalatii electrice semi-industriale, cablurile fiind supuse la solicitari mecanice medii.

M – cablu cu izolatie din plastic / conductor de cablu izolat

Y – fire plate fine / PVC

Acest tip de cablu este cel mai des intalnit in instalatiile electrice casnice la alimentarea corpurilor de iluminat și alimentarea aparatelor electrocasnice .
· Cabluri tip N2XH Halogen Free

· Cabluri tip NHXH E90 Halogen Free

· Cabluri Internet - TV

· Fibră Optică


 

Suport clienti Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

0786441349 vanzari@gavros.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!