Doze de Pardoseala Universale

Afiseaza: 1-24 din 127 produse

 Filtre
Doze de Pardoseala

Dozele de pardoseala pe care le gasiti pe gavros.ro au un design placut avand numeroase optiuni posibile.Pot fi integrate în orice tip de pardoseală (în șape de beton sau pardoseli tehnice), în clădiri comerciale și publice.Indiferent dacă sunteți designer, arhitect, manager de proiect sau utilizator, veți fi încântat de această nouă gamă modulară de doze de pardoseală, atât atractive, cât și ușor de utilizat.
În funcție de modelul ales (standard, avansat sau rotund), sunt disponibile 3 finisaje diferite (plastic, inox sau alamă) pentru o potrivire perfectă cu pardoseala și obținerea aspectului final dorit.
Game concepute special pentru a permite posibilități maxime de personalizare, astfel încât să se adapteze oricărui proiect (ca dimensiune, tip de montaj, finisaj etc.). Pentru o instalare mai ușoară, dozele de pardoseală pot fi schimbate dacă, de exemplu, se aduc modificări spațiului în care sunt montate (tipul pardoselii, finisajul decorativ etc.
Gama de Doze de Pardoseala a fost creata pentru a se integra perfect in orice tip de pardoseala si pentru a raspunde oricaror nevoi in termeni de finisaje, numar de prize, usurinta in instalare si utilizare.
Noile doze de pardoseala sunt disponibile in 6 finisaje: plastic-gri (rotund si standard), metal inox (standard si avansat), metal alama (standard si avansat). De asemenea, ofera adaptabilitatea si flexibilitatea necesare: sunt disponibile in 4 variante de dimensiuni, pot fi instalate in pardoseli inaltate sau de beton, iar aparatajul poate fi montat atat pe orizontala, cat si pe verticala.

Prin noile soluţii integrate pentru spaţiile de lucru, gama de doze oferă utilizatorilor funcţionalitate, ergonomie, confort şi rapiditate de instalare în diverse spaţii de birouri.
Dozele de tip pop-up pentru sălile de conferinţă... se integrează armonios în toate tipurile de mobilier pentru săli de conferinţă, spaţii individuale sau deschise de birou...Soluţiile integrate pentru spaţiile de lucru asigură funcţionalitatea imediată pentru utilizatori. Aceştia au la îndemână toate prizele de curent şi prizele pentru curenţi slabi pentru a-şi conecta echipamentele.Gama largă de finisaje conferă o caracteristică estetică modernă pentru o integrare perfectă  în spaţiile de birou contemporane.

Design ergonomic
Format extra-subţire pentru a se integra discret în mobilierul de birou  sau în pardoseală Noile doze de tip pop-up, cu un design ergonomic şi elegant,  facilitează utilizarea şi oferă soluţii de conectare rapidă pentru aplicaţii mobile, precum  PC-uri, telefoane mobile, sisteme audio şi video.Utilizatorii au la dispoziţie diverse conexiuni pentru curenţi slabi şi tari, cu montare pe birou sau în pardoseală (pardoseli tehnice sau pardoseli de beton) pentru utilizare imediată.

Suport clienti Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

0786441349 vanzari@gavros.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!