Statii Incarcare Electrice

Afiseaza: 1-24 din 39 produse

 Filtre

 STAȚII de incarcare pentru vehicule electrice

Este deja cunoscut faptul că mașinile electrice ne ajută nu numai să avem grijă de mediul înconjurător, ci și să economisim costurile de deplasare sau de mentenanță. În urmă cu doar câțiva ani, mașinile electrice erau încă privite cu scepticism în țara noastră, pe de o parte din cauza prețului, pe de altă parte din motive ce țineau de încărcarea acestora. Fără un număr suficient de puncte de încărcare electrică, mașinile de tip full electric sau hibrid păreau o variantă riscantă, iar stațiile de încărcare nu își aveau sensul în lipsa mașinilor electrice. Din fericire, situația s-a schimbat radical și continuă să se îmbunătățească: vehiculele electrice au început să devină mai accesibile, acestea pot reprezenta o soluție convenabilă și sustenabilă pe termen lung.Instalarea stațiilor de încărcare este astfel o soluție de viitor pentru orice companie sau pentru locuinta ta.
O statie de incarcare este un adaptor intre reteaua de curent si masina electric si are 3 roluri principale.
Primul si cel de baza este sa ofere compatibilitate perfecta intre curentul disponibil de la retea si autoheviculul pe care dorim sa-l incarcam. Indiferent de tipul autovehiculului, de tensiunile folosite de acesta, de reteaua de incarcare, statia de incarcare trebuie sa ofere o incarcare corecta, fara probleme.
Al doilea rol, la fel de important, este protectia utilizatorului de orice risc de electrocutare. Nu ar fi deloc sigur sa se permita utilizatorului variante pe cont propriu de incarcare. Tensiunile si curentii folositi de masinile electrice sunt foarte periculoase.
Al treilea rol este protectia autovehiculului si retelei de posibile probleme tehnice care ar putea avaria autovehiculul sau reteaua.
Ca bonus, o statie de incarcare face si monitorizeaza parametrilor de incarcare pe care ii poate oferi utilizatorului (timpul de incarcare, nivelul de incarcare, curentul debitat, etc).

Statia de incarcare ofera
•Protectie la supracurent. Realizata printr-un modul de protectie la suprasarcina si scurtcicuit MCB, in cazul defectarii cablului de incarcare.
•Protectie diferentiala. Se asigura prin montarea unei protectii de tip diferential. Se evita astfel situatia electrocutarii prin atingerea unor parti metalice aflate accidental in contact cu o faza.
•Protectie la supratensiune. Se refera la supratensiuni datorate fulgerelor, situatie posibila in urma expunerii echipamentului la conditii atmosferice extreme.
•Protectie la Scufundare. Cupla de incarcare nu prezinta tensiuni periculoase decat in momentul in care este introdusa in EV si ciclul de incarcare este initiat. Scufundarea unui cablu de incarcare este posibila dar se evita prin existenta protectiei diferentiale.
•Protectie mecanica la decuplare. Pe parcursul ciclului de incarcare cupla de incarcare este blocata in vehicul si in statia de incarcare.SOLUȚII DE ÎNCĂRCARE PENTRU VEHICULE ELECTRICE SAU PLUG-IN HIBRIDE

 
Soluția de încărcare  în zonele comerciale cu acces public (centre comerciale, parcări publice, etc.) - LEGRAND GREEN UP


1. STANDARD
(prin Bluetooth cu EV Charge)
-Blocare cu Bluetooth
– Încărcare zilnică programabilă și gestionarea alimentării
– Actualizare software

 2. CU KIT DE COMUNICARE
(opțional sau inclus, în funcție de
interval)
– Controlul de la distanță al încărcării
– Acces controlat pe bază de card
cu cititor RFID
– Gestionarea mai multor stații printr-un
server web
-Istoric consum

 

 
STAȚIE DE ÎNCĂRCARE GREEN’UP PREMIUM PENTRU COMPLEXURI REZIDENȚIALE


1. STANDARD
(prin Bluetooth cu EV Charge)
-Schimbare ore de vârf/libere
-Încărcare zilnică programabilă și gestionarea alimentării
-Vizualizarea consumului ultimei încărcări
– Actualizare software

2. CU KIT DE COMUNICARE
(opțional sau inclus, în funcție de
interval)
– Controlul de la distanță al încărcării
-Monitorizarea săptămânală a consumului
(prin router Wi-Fi sau RJ45)
-Management prin aplicația EV Charge

 

 

 
STAȚII DE ÎNCĂRCARE GREEN UP pentru vehiculul tău electricSoluții de încărcare pentru vehiculele electrice sau plug-in hibride Stațiile de încărcare Green’Up îți oferă încărcare rapidă și sigură, în funcție de nevoile tale.
 


INSTALEAZĂ O STAȚIE DE ÎNCĂRCARE CU MONTARE PE PERETE PENTRU AUTOVEHICULUL TĂU ELECTRIC.
Dacă deții un autovehicul electric, cea mai confortabilă metodă de încărcare la domiciliu se realizează cu ajutorul stațiilor de încărcare cu montare pe perete sau stâlp. Așa-numitele stații de încărcare cu montare pe perete se potrivesc perfect pentru autovehicul și îl pot încărca mai repede decât o priză obișnuită de uz casnic.

Stațiile de încărcare cu montare pe perete au o utilizare foarte intuitivă, fiind furnizate în modul de pornire automată gata de utilizat. Stațiile de încărcare cu montare pe perete inteligente, mai avansate, sunt de asemenea ușor de gestionat și oferă mai multe caracteristici care depășesc simpla încărcare.

 Încărcare la priză de uz casnic îmbunătățită: sistem Green’ up de la Legrand

3,7 kW

Priza Green’ up de la marca Legrand este o priză de uz casnic îmbunătățită care oferă o viteză dublă de încărcare (aprox. 20 km de autonomie într-o oră de încărcare1) față de un cablu de bază de uz casnic (cablu Mod 2) conectat la o priză obișnuită. STAȚII de incarcare pentru vehicule electrice - GEWISS JOINON

Statia auto Gewiss reprezinta o solutie optima pentru incarcarea masinilor electrice, se alimenteaza la 220-230V (priza incarcare EN 62196 - tip 2) si are o putere maxima de incarcare de 7.4 kW.

Statia se caracterizeaza prin dimensiuni reduse si un design elegant si compact, fiind perfecta pentru uz casnic, dar si privat. Aceasta asigura o incarcare rapida, sigura si fiabila a oricarui vehiculului electric, in conformitate cu standardele internationale.

Gradul de protectie IP55 ofera o rezistenta sporita la factorii de mediu, statia putand fi folosita atat la interiorul unui garaj, cat si la exterior, iar gradul de rezistenta la impact, IK10, garanteaza rezistenta si durabilitate.

Statia auto Gewiss  este echipata cu selector manual, ce permite reglarea puterii de incarcare: 100% - 60% - 30%.

Alte avantaje:

    prizele sunt iluminate si pot fi utilizate cu o singura mana, imbunatatind experienta utilizatorului;
    produsele sunt echipate cu un dispozitiv DC Leak 6mA, protejand impotriva scurgerilor de curent continuu. 

Suport clienti Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

0786441349 vanzari@gavros.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!