Intrerupatoare Touch / Standard Italian

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre

Adaugă stil casei tale cu noile tehnologii. Un intrerupator touch pentru o intensitate controlată

  Intrerupator touch este un dispozitiv modern și funcțional care se integrează perfect cu sistemele domestice de automatizare a locuințelor, adică managementul inteligent al echipamentelor și sistemelor casnice. Evoluția tehnologiei a dus la multe inovații în industrie și una dintre acestea este un intrerupator touch.
Cu toate acestea, nu toată lumea știe că sistemul tactil a fost utilizat în multe alte scopuri și, printre acestea, există și gestionarea luminilor domestice, prin intermediul unor comutatoare sensibile la atingere.
Intrerupator touch nu sunt răspândit la fel de mult ca întrerupătoarele convenționale, care au fost utilizate pentru sistemele noastre de iluminat de acasă de aproape un secol. Diferențele dintre cele două sisteme sunt substanțiale și sunt legate în principal de metoda de funcționare mecanică a comutatoarelor convenționale, care sunt acționate printr-o activare mecanică. De fapt, prezența unui buton reprezintă diferența majoră între cele două sisteme.

  În cazul comutatoarele convenționale, circuitul este închis sau deschis datorită pârghiei ridicate sau coborâte, în timp ce un intrerupator touch exploatează conductivitatea naturală a corpului uman, prin atingerea cu pielea. Intrerupator touch este un produs relativ noi pe piață, iar la Gavros avem o gamă variată și modele diferite de întrerupătoare tacile de la producători consacrați. Chiar dacă modelul de intrerupator touch a fost prezentate pe piață cu prototipuri simple rudimentare, acestea sunt încă în curs de schimbare, ceea ce va permite mecanismului să funcționeze perfect.
Un intrerupator touch este realizat de obicei din plăci de sticlă netede, aproape minime prin simplitatea lor, oferind o notă elegantă și clasică oricărei case. În ceea ce privește caracteristicile tehnice, principalul avantaj al unui sistem de comutare tactilă este că acesta poate fi conectat cu un sistem de control al automatizării casnice. De fapt, un intrerupator touch a fost proiectat pentru a fi controlat și de la distanță.

Un intrerupator touch facilitează gestionarea sistemului de iluminat

  Intrerupator touch este o alegere excelentă pentru casă. Primul aspect pozitiv al alegerii intrerupator simplu touch pentru iluminatul casnic este că acestea sunt cu siguranță mai bune, din punct de vedere estetic. Pentru mulți oameni, acest lucru nu poate fi o problemă, dar atunci când instalați un nou sistem electric într-o casă, este evident că avem tendința de a folosi accesorii și dispozitive care sunt atractive din punct de vedere estetic.
Un intrerupator touch sunt de obicei realizat din plăci de sticlă netede, aproape minime prin simplitatea lor, oferind o notă elegantă și clasică oricărei case. În ceea ce privește caracteristicile tehnice, principalul avantaj al unui intrerupator touch este că acesta poate fi conectat cu un sistem de control al automatizării casnice. De fapt, un intrerupator touch a fost proiectate pentru a fi controlate și de la distanță, facilitând gestionarea sistemului de iluminat, precum și reducând scurgerile de curent electric.

  Deși există o gamă foarte largă de diferite tipuri de comutatoare tactile și senzori, toate au unele elemente fundamentale comune. Toate tipurile de senzori tactili răspund la un anumit stimul direct extern - fie că este vorba de atingere, forță sau presiune - și conexiunile lor sunt, în general, realizate sau rupte pe baza reacției la lumină optică, electricitate, magnetism sau la orice alt produs chimic sau mecanic declanșator. Cu alte cuvinte, toți folosesc un fel de cale pornit / oprit stimul-răspuns.
Un intrerupator simplu touch cu buton - cunoscute și sub numele de comutatoare „de moment” sau „de contact” - se numără printre cele mai simple și disponibile pe scară largă de comutatoare tactile vândute astăzi. Un intrerupator simplu touch cu buton nu este blocat, ceea ce înseamnă că afectează circuitul la care este conectat atât timp cât este acționat fizic.

Alege un intrerupator simplu touch în detrimentul întrerupătoarelor clasice

  Intrerupator simplu touch include o serie de comutatoare tactile pe un afișaj. Practic, un intrerupator simplu touch este cel mai simplu tip de senzor tactil. De multe ori pierdem atât de multă energie lăsând luminile aprinse sau ventilatoarele nesupravegheate chiar înainte de a părăsi camera. Acest lucru mărește consumul de energie. Există multe becuri pe piață care acceptă opțiunea de estompare. Majoritatea becurilor acceptă acest lucru și diminuează.
Cu toate acestea, dacă luminile dvs. sunt compatibile, un intrerupator simplu touch inteligent oferă opțiuni de estompare pentru a controla luminozitatea în funcție de zi și eveniment. Deci, acest lucru vă ajută să vă creați ambianța. Acum, îmbunătățirea locuinței cu un intrerupator simplu touch este foarte importantă pentru confortul casei dvs. și se dovedește o alegere ideală pentru design. Cel mai important lucru este că circuitul electric are un control foarte bun.

  Un intrerupator dublu touch are o durată de viață mai lungă în comparație cu omologul lor mecanic. În plus, un intrerupator dublu touch poate rezista la unele dintre cele mai dure medii, inclusiv la medii în aer liber. Dacă pătrunderea murdăriei, prafului sau umezelii este o problemă, este probabil cea mai bună opțiune pentru alegerea unui intrerupator dublu touch.
Lucrul cheie de reținut este că acestea necesită un contact direct cu un obiect conductor pentru a funcționa. Se asigură că sensibilitatea, stabilitatea, fiabilitatea produsului nu se schimbă în condițiile ambientale și utilizarea pe termen lung și are capacitatea impermeabilă și anti-interferență. Un intrerupator dublu touch nu necesită ca utilizatorul să atingă metalul direct, ceea ce poate elimina potențialul pericol pentru siguranță.
Un intrerupator simplu touch nu are componente mecanice, nu se uzează, are o durată lungă de viață și poate reduce costurile de întreținere ulterioare.

 
 

Suport clienti Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

0786441349 vanzari@gavros.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!