Banda Led

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 FiltreBanda Led
Banda led este recunoscuta pentru design si functionalitate intr-o varietate de aplicatii . Acestea se folosesc foarte mult de catre designerii de interior si arhitecti .Imbunatateste cantitatea de lumina din acel spatiu , dar in acelasi timp aduce variatii de culoare care fac ca spatiului sa ii fie crescuta valoarea estetica .
Benzile LED sunt stabilite la nivel global penru a fi flexibile in ceea ce priveste aplicarea . Mai mult decat a satisface nevoia ta pentru iluminatul diferit , acestea contribuie si la conservarea mediului .Banda LED necesita o energie mai redusa in comparatie cu sistemul traditional de iluminare .

Daca exista un motiv foarte bine intemeiat pentru care tehnologia LED, dar mai ales banda care utilizeaza aceasta tehnolgie este atat de populara in momentul actual, este faptul ca aceasta ne permite sa cream niste efecte ambientale de neegalat. Banda LED este de foarte multe ori utilizata cu scopul de a evidentia anumite spatii/zone ale unei incaperi. Spre exemplu, de foarte multe ori este utilizata pentru a evidentia anumite aspecte ale unor piese de mobilier, accesorii sau chiar si a unor obiecte de arta. Mai mult decat atat, benzile led pot avea si o varietate de culori (RGB), astfel ca poti oferi incaperilor si o ambianta variata in functie de tipurile de activitate desfasurate. Efectele generate sunt unele cu totul si cu totul desebite, acesta fiind si motivul principal pentru care reprezinta o alegere atat de populara in randul designerilor de interioare.

Suport clienti Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

0786441349 vanzari@gavros.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!