Spoturi Led

Afiseaza: 1-24 din 86 produse

 Filtre

Spoturi Led

Sunt corpuri de iluminat ce pot fi montate pe orice suprafata, generand o lumina placuta ce nu oboseste ochii.Aceasta categorie de produse asigura totodata o eficienta si o fiabiliate superioara altor corpuri de iluminat., obtinandu-se o economie de energie de aproximativ 90% fata de lămpile incandescente și halogen. Spoturile cu LED sunt recomandate pentru o variatate de spatii precum: restaurante, birouri, zone comerciale, expoziții, baruri și alte decorațiuni, etc

Luminozitatea in interiorul locuintei este extrem de importanta, deoarece aceasta ne poate afecta starea de spirit, dar si vederea. Cei care doresc sa detina control absolut asupra calitatii de lumina intr-o incapere, pot utilizat sporturi led care pot fi setate si reglate pentru a obtine luminozitatea corecta, fie pentru citit sau pentru  relaxare.

Site-ul magazinului gavros.ro ofera o gama vasta de spoturi led de la care clientii se pot aproviziona cu cele mai bune produse. Deseori aceste spoturi led sunt amplasate in arcade care conecteaza holuri de camere principale sau in plafonul tavanului. Odata instalate sunt conectate la un intrerupator care controleaza si nivelul de luminozitate.


In ultimii ani, spoturile cu LED-uri au devenit sursa de iluminare preferata de foarte multa lume. Spoturile cu LED-uri sunt rentabile, au o gama mai larga de aplicatii, si pot fi interioare si exterioare.

Spoturile cu LED cu actionare DC de joasa tensiune: o incarcatura de interferente mici, slabe, iar avantajele utilizarii cerintelor de mediu sunt mai mici.

Spoturile cu LED pot controla mai bine compozitia spectrala a luminii, care poate fi bine utilizata in muzee si expozitii de iluminat local sau de accent.

Spoturile Led sunt surse de iluminat care emana o concentratie luminoasa puternica intr-un singur punct. De aceea, reprezinta alegerea multor designeri de interior pentru a pune in evidenta anumite aspecte ale casei sau pentru arcade care conecteaza doua incaperi .

Timpul de raspuns al spoturilor LED este foarte rapid: la nivelul microsecundei, atata timp cat comutatorul este deschis, se va aprinde in curand, nu exista intarziere si nu palpaie.

Energia spoturilor cu LED, a luminii emise este foarte concentrata: concentrata intr-o fereastra cu lungime de unda mai mica, cu puritate ridicata.

Durata de viata foarte lunga este in general, intre 50.000-100.000 de ore, deoarece LED-ul este un dispozitiv semiconductor, chiar si comutare frecventa, nu va afecta durata de viata.

Acestea ofera o buna protectie a mediului. Spoturile cu LED-uri din procesul de productie nu adauga „Mercur”, sunt realizate fara carcasa de sticla, rezistenta la impact, au rezistenta la soc, sunt incasabile, usor de transportat si foarte ecologice. De aceea fac perte din ceea ce numim „energie verde”.

Spoturile cu LED sunt ideale pentru economisirea energiei: Spoturile cu LED sunt aproape toate concentrate in spectrul luminii vizibile, eficienta luminoasa este de pana la 80 ~ 90%. Majoritatea oamenilor cred ca becurile cu economie de energie pot economisi energie 4/5 si asta este o initiativa excelenta, dar si spoturile cu economie de energie reflectoare cu LED economisesc decat 1/4 din energie, ceea ce reprezinta o sursa solida de lumina.Suport clienti Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

0786441349 vanzari@gavros.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!