Iluminat Industrial

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre
 


 Iluminatul industrial

Iluminatul industrial cu LED se realizeaza prin intermediul lampilor LED care nu sunt altceva decat un model de proiectoare cu LED cu design diferit. Proiectoarele cu LED au protectie de umiditate si ofera un grad de iluminare sporit atunci cand sunt montate pentru iluminatul curtilor, stadioanelor, scenelor si altor spatii industriale, precum fabricile de productie. In comparatie cu corpurile de iluminat cu halogenuri metalice, cele cu LED asigura un iluminat uniform si ridicat, dar nu emit substante toxice si nu afecteaza astfel desfasurarea activitatilor in mediile de lucru in care se monteaza.
Becurile cu LED utilizate pentru iluminatul industrial nu au grad de protectie la umiditate, dar se monteaza in corpuri de iluminat pentru exterior pentru a fi protejate impotriva umiditatii sau intemperiilor. Becurile industriale sunt de puteri mari, de la 40W pana la 200W, si au radiator pentru o racire rapida, insa trebuie luat in considerare diametrul acestora inainte de montare, deoarece trebuie sa existe neaparat un spatiu pentru racire. Astfel spus, daca diametrul becului industrial de 50W este de 140mm, corpul de iluminat in care se monteaza trebuie sa aiba diametrul de 200-240mm. Proiectoarele cu LED industriale se utilizeaza cel mai frecvent in aplicatiile de iluminat datorita durabilitatii in timp si a modalitati de instalare.

Utilizarea lampilor cu LED ajuta la eficientizarea productiei, iar in momentul in care se monteaza in grupuri, sporeste nivelul de iluminare. Montajul acestora se poate realiza in interior si exterior.
Printre avantajele utilizarii acestor tipuri de corpuri se numara:
Costurile de mentenanta reduse si durata de functionare mai mare.
Modalitate de instalare usoara (au transformator inclus, si alimentarea este la 230V). In cazul utilizarii proiectoarelor la 12V, acestea se pot alimenta de la panouri solare.
Calitatea luminii este superioara lampilor fluorescente.
Nu emit substante toxice si nu polueaza mediul inconjurator. 

Iluminat Industrial de top. Iluminat eficient pentru hale industriale, depozite, spații manufacturiere, parcări, linii de producție sau fabrici.

Suport clienti Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

0786441349 vanzari@gavros.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!